.
Home » , » Jessica Alba 4

Jessica Alba 4


Jessica Marie Alba s-a nascut pe 28 aprilie 1981, in Pomona,California. S-a mutat de mai multe ori cu familia (tatal sau de origine latino americana era membru al Air Force) pana cand s-au hotarat sa ramana o vreme in Sudul Californiei.

Familia Alba s-a mutat in Biloxi, Mississippi, apoi iar in California, in Del Rio, Texas, apoi in final s-au intors inapoi pe Coasta de Vest. Alba a dorit sa devina actrita inca de la varsta de 5 ani. Cariera sa era gata din start atunci cand un agent a semnat un contract cu ea. Asta se intampla la noua luni dupa terminarea cursurilor de actorie.

Pe atunci ea avea 9 ani. Primul ei rol din 1994 in pelicula Camp Nowhere, a fost cu totul intamplator. A fost distribuita intr-un rol micut, dar dupa ce o colega a renuntat la film, rolul i-a fost oferit ei, doar din simplul motiv ca avea parul castaniu, la fel ca actrita care renuntase.

A avut apoi alte proiecte mai mici, printre care si spoturi TV pentru Nintendo si J.C. Penney, si un rol in serialul produs de Nickelodeon - The Secret World of Alex Mack in 1994. Dupa succesul cu serialul de la Nickelodeon, Alba, care are si atestat de scufundatoare, a fost distribuita in rolul Maya din serialul Flipper/ Noile aventuri ale lui Flipper (1995).

Pe parcursul filmarilor la Flipper, Jessica a avut parte de o experienta nefericita. Ea a fost rapita, dupa ce primise mai multe telefoane de amenintare. Din fericire, nu a patit nimic, fiind gasita teafara in portbagajul unei dubite. In paralel cu munca la serialul de televiziune, Jessica a aparut si in Venus Rising, precum si in filmul TV din 1996 Too Soon for Jeff. De asemenea, a avut o aparitie in serialul Chicago Hope.

1998 a fost anul cu multe aparitii in seriale TV, inclusiv un rol in Beverly Hills, 90210, dar si in Brooklyn South si The Love Boat: The Next Wave. La cinema a mai avut cateva aparitii notabile anul urmator, in P.U.N.K.S., Never Been Kissed/ Un sarut adevarat si Idle Hands.

Devenind deja foarte populara in randul tinerilor si fiind unul dintre cele mai cautate staruri pe Internet, ca rezultat al rolului din Flipper, James Cameron a distribuit-o in rol principal in serialul creat de el, Dark Angel/ |ngerul Intunecat. Pe langa aspectul ei exotic, pe Cameron l-a atras in principal faptul ca este o actrita foarte talentata care stie sa joace.

Poreclita "Sky Angel," Jessica a avut numeroase aparitii in revistele Teen Magazine si Vanity Fair si a fost nominalizata la Globurile de Aur in 2001, pentru cea mai buna actrita intr-un serial dramatic (Dark Angel). In 2003 apare in doua filme cu aprecieri bune din partea publicului: The Sleeping Dictionary si Honey, un film muzical unde Alba isi etaleaza si talentele de dansatoare extraordinara.

Dupa o pauza de 2 ani, revine in forta in 2005 cu 3 filme de succes: Fantastic Four/ Cei 4 Fantastici, un film bazat pe celebrele benzi desenate Marvel, Sin City capodopera semnata Robert Rodriguez/ Frank Miller/ Quentin Tarantino si excelentul thriller cu imagini exotice Into the Blue/ Capcana din adancuri. In 2006 a jucat in doua filme: A Dream of Color in Black and White si Sonic.

Alba a fost logodita din 2001 pana in 2003 cu Michael Weatherly (Logan din Dark Angel). De curand a declarat ca este atrasa de barbatii in varsta. Morgan Freeman, Sean Connery, Robert Redford, Michael Caine sunt doar cativa la care Jessica Alba viseaza. A avut relatie cu producatorul Cash Warren cu care s-a intalnit pe platourile de filmare de la Fantastic Four.

Alba si Warren s-au căsătorit în Los Angeles, luni , 19 mai 2008. La 7 iunie, 2008, Alba a dat naştere la o fetiţă, Honor Marie Warren, la spitalul Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, California. Primele poze cu Honor Marie a apărut în OK! Revista, care a plătit o suma de $ 1.5 milioane pentru ele. Alba a spus că ea ar dori să aibă mai mulţi copii.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu