.
Home » , » Melinda Clarke

Melinda Clarke


Melinda Clarke s-a nascut in Dana Point, California, fiica Patriciei, o balerina si John Clark, actor. Melinda are un frate, Joshua si o sora, Heidi, care a murit in 1995 din cauza unei tumori maligne la inima. Clarke are o fiica, Catherine Grace. Cele doua locuiesc in Beverly Hills, California. Inaltimea actritei este de 1,70.

Clarke a aparut in telenovela "Zile din viata noastra" si in "Soldier of Fortune, Inc" pentru ambele sezoane. De asemenea, Melinda a aparut in "Xena: Printesa Razboinica", "Firefly", "Charmed" si in "CSI". Actrita a aparut si in episodul "The Muffin Tops", din serialul "Seinfeld", in rolul prietenei lui Jerry Seinfeld, cea caruia ii place orice nu are par. Coincidenta a facut ca una din aparitiile sale in serialul "CSI" sa fie cu Kelly Rowan, cea care va fi, mai tarziu, colega ei in serialul "The O.C." Melindei i-a fost oferit un contract pentru rolul sau din "The O.C." ca Julie Cooper, o femeie din inalta societate care se marita pentru a pune mana p bani.

Clarke a fost actrita voluntara pentru organizatia "Young Storytellers Foundation". Alte proiecte includ un serial "She Drives Me Crazy", produs de fosta sa colega de filmari Kelly Rowan.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu